Lycka!

Idag varade inte bitterheten så länge. I och för sig gör den väl aldrig det men nu är alla "vänner" igen.
Kan säga att svärfar kan höja rösten. Han och hans son är bra på det. DOCK har ingen av dem någonsin höjt sin röst riktat mot mig. De gapar på varandra. Idag letade jag efter en sak som svärfar lagt undan när vi flyttade hobbyrummet. Saken tillhör min pojk. Svärfar fråga vad jag letade efter och muttra lite om att jag skulle ha den. Men i alla fall efter några minuter kom han ut och med den i näven och fråga om det var den jag sökte. Ja svarade jag glatt med följdfrågan jag inte skulle ha ställt "vart hitta du den?". Ojojoj va han gapade på mig om sin son i ca 1 min och sedan bara gick han. Blev lite chockad. Han brukar inte höja rösten när han pratar med mig och är irriterad på sin son men idag hände det.
Far och son kom på kant redan när de klev innanför dörren idag och antagligen var det anledningen.
Men nu som sagt är de vänner igen och skrattar tillsammans, ha djupa diskussion och tittar på biltv tillsammans. Gott när husfriden infinner sig innan sänggåendet.

Måndagkväll

Idag fick jag återse söta M på jobbet. Så gött att ha henne tillbaka. Vi prata lite snabbt innan rapporten. M säger då att hon ska sluta snusa på onsdag, det gav mig ett stort smajl för jag hade nämligen också planerat att ge mig en dag denna veckan. Så från och med onsdag är det stopp! Gött att ha en kämpe med sig.

Är lite bitter här hemma i alla knater och vrår...

Söndagkväll

På nåt sätt så har den hära söndagen känns annorlunda mot alla andra söndagar. Kan det varit för att jag rymde hemifrån för att storhandla tillsammans med goa Sara? Eller är det för att jag sov alldeles för länge och dagen där med gått fortare? Söndagsångesten och uttråkningen har i alla fall inte infunnit sig. Skönt som bara den.

Förutom storhandlingen har jag inte gjort en vettig handling what so ever idag! Så jävla gött har det varit.
Nu har jag slagit ner röva i soffan igen för att avnjuta mitt bestående söndagsnöje, Wallander.

Imorgon blir det tidigt. 0530 ringer klockan, 0645 börjar allvaret.

Trevlig söndagskväll!

Självplågeri! Jag är alldeles för elak mot...

Självplågeri! Jag är alldeles för elak mot mig själv när de gäller att vända tillbaka dygn. Är nu uppe sedan snart en timme. Tre timmar sömn... Jaja de blir mer timmar ledigt i alla fall denna helgen :) något positivt i alla fall. trevlig helg alla!


Huvudvärk

Idag har jag fått mig 6 timmars sömn efter natten. Lite dåligt i min mening. Vaknade redan vid 14 tiden men huvudvärk och nackvärk. Vetekudde och Panodil fick bli kurering men inte fasen kunde jag somna om för det. Har dock inte orkat masat mig upp förrän nu i alla fall. Legat och bråkat med kudden och täcket. Får kanske bli en liten tupplur lite senare helt enkelt.

När jag sover efter att jag jobbat nätter har jag en tendens att drömma att jag fortfarande är på jobbet. Vilket gör att det känns som att sömnen blir allmänt dålig. Sedan inger det också en jäkla förvirring för när jag väl vaknar så tror jag att jag är på jobbet fortfarande. Känns inte hälsosamt för fem ören. Ibland brukar jag tänka när jag vaknar att det är väldigt märkligt att inte en enda patient har larmat så jag fått sova så ostört. Sedan tar det en stund innan jag inser att jag faktiskt är hemma. Gör förvirrande och framförallt irriterande.

Nej, in i duschen i ytterligare ett desperat försök att bota skallebanket. Sedan ska jag planera vad jag ska stoppa för mat i magen idag.

Nattpass

Första nattpasset av två pågår. Viss bloggtorka råder. Har väl för mycket annat roligt för mig helt enkelt =)

Igår avklarades morbrors årsredovisning. Färdigskrivet och klart för att lämna in till överförmyndarnämden. Gött känns det. Gick mycket lättare i år. Diffar dock några kronor med det är helt okej, bara att hoppas att det godkänner redovisningen så man slipper göra om den.

Har varit och lämnat en försenad födelsedagspresent till morbror idag med. Han blev lite chockad när jag dök upp på jobbet hans, men chokladen, skvallertidningen och trisslotten va uppskattad. Hoppas bara han inte tryckt i sig all chocklad redan.

Ny bikiniöverdel införskaffades i måndags när planen va simning innan jobbet men fick bli inställd då badhuset öppnade först kl 14. Så idag när jag simmade slapp jag oroa mig för att brösten skulle smita eller att bhbandet skulle gå av, lättare när man bara kan koncentra sig på det man ska göra.

Nu ska jag passa på att göra lite administrativt arbete när lugnet ändå råder. Dags att färdigställa "lathundarna" tills rörposten hoppar igång den 8 mars.

På återseende!

Ny vecka

Japp, en sådan startar imorgon. Tänkte börja med ett pass i bassängen innan jag ger mig på lite kvälls jobb.

Helgen har gått förbi som en löpeld. Gårdagen spenderade vi många timmar ute, okej jag gömde mig mycket i bilen men men. Först var vi och kollade när de var ute och körde på isen och sedan blev det lite mysmiddag ute på tu man hand. Gottit =) Man får ta igen att man missa alla hjärtans dag samt 2,5år dagen. Sedan blev de lite mer bilåkande och shell häng.

Idag har vi flyttat om lite grejer så gubben i huset äntligen fått sitt hobbyrum. Fasen va skit de har samlat på sig alltså. Nu ska de köras till tippen säger gubben, vi får se hur det blir med den saken.

Nu blir det handvård så fort det blir paus igen i Wallander. Händerna är torrare än torrast. Ska nog slänga på lite nagelbandskräm också.

Vänder det nu?

Min älskade pojk var lite sen hem idag och jag kunde inte fatta varför. Men svärfar kom på att det var ju för att han skulle hämta ut de nya glasögonen. Det är tredje optikern som sätts på prov nu sedan 08. De två första har nog gjort om glasen 4 ggr var utan att få min pojk att kunna se i dem. Han har sett rakt fram min har han rört ögonen åt sidan har det bara varit dimma och därmed direkt yrsel.

Men hör och häpna, glasögonen kändes PERFEKT DIREKT!!! Jag är överlycklig och han mer därtill. Fast kanske inte är bra nu när han får rena och hela glasögon att titta på mig med...han ser väl alla skavanker nu ;P

Sen fick han hem ett par däck han hade beställt och krängde på dem på 17" till Golfen (som är i vinteride). Och han var skit nöjd! Bara det att två saker lyckas på samma dag är helt underbart! Nu tas nog Golfen ur vinteridet. Min pojk har ju förnärvarande ingen bil utan lånar sig gamla utav sin syster. Och det har ju alltid varit en sommarbil så det gör lite ont i han att köra den nu på vinter =P

Och sist men inte minst. Han hade beställt en cdspelare till Golfen. Den gamla spelaren drog ur batteriet så bilen va tvärdö jämt. Och spelaren han fick hem upptäckte han var värsting modellen som han inte har råd att köpa men gärna ville ha. Spelaren är köpt begagnad för ca 1200. Den som han trodde han köpt kostar runt 17000 ny. Så behöver jag säga att min man är oerhört lycklig idag?

Detta gör mig lycklig =)

Bio?

Helgen är kommen! Gud så gött det ska bli med en ledig helg. Fick förförfrågan om att jobba i helgen men tackade nej. Ska bli så gött att bara vara. Sen känns det inte så kul att jobba nätter i helgen heller. Blir två nätter nästa vecka så jag kommer vara knäckt när nästa helg kommer efter fram och tillbaka vändnings av dygnet.

Funderar på om jag ska lura med min pöjk på bio i helgen kanske. Vi har fribiljetter och presentkort, kanske dags att utnyttja dem. Frågan är ju bara om det är något vettigt att se på?

Annars blir det nog bara en allmänt lugn helg med ensammys. Jag har hört ryktas om att den där jag är i lag med ska meka bil nämligen. Får kanske ta en sväng till badhuset, men jag gillar inte det på helger. Har förutfattade meningar om att det är stimmigt och överflödigt med folk. Så tiden får utvisa vad som händer.
Marre kanske vill ha besök annars, vem vet.

Trevlig helg och fredagsmys!

Överraskning

Idag gjorde min älskade att jag fick ett stort leende på läpparna. Han kom hem med ett presentkort på en 60 min lång massage. Jag blev så glad! Överlycklig! Har länge tjatat om att unna mig en massage (sedan examen juni-09), men är alltid för snål mot mig själv. Han kanske har tröttnat på mitt tjat helt enkelt.
Förra veckan erbjöd han mig att åka hem till en kollega till honom som masserar och få lite massage men så långt har jag ju inte hunnit. Och idag gjorde han helt klart min dag genom att komma hem med detta present kortet. Han är bara för go min älskling.

Däremot fick jag lite dåligt samvete att han inte fått nåt varken på alla hjärtans dag eller våran 2,5 år dag igår. Men å andra sidan får han alltid saker utav mig på sånna dagar. Han slutade vara "gullig" med presenter på våran tre månaders dag. Kan ha berott på att jag blev högröd i ansiktet och skämdes som fasen när han var gullig och gav mig rosbuketten framför hans syster.

Men ibland så kommer han med sina goa välgenomtänkta gåvor till mig. Det är min älskling det!

Ny dag nya möjligheter

Har haft två tuffa kvällar på jobbet. Har lämnat avdelningen försent båda kvällarna. Gör att man börjar grunna på om man är dålig på det man gör.... Rannsakat mig själv. Igår fick jag oerhört mycket hjälp av mina kollegor och jag var inte rädd för att lämna bort det jag inte hann med. Men ändå så skiter det sig i slutändan... Igår var tårarna nära när klockan var kvart över tio och man kände sig värdelös.
Nattsköterskan som löste mig igår var så himla gullig när jag skulle gå hem. Tryckte en mars i handen på mig och sa att jag behövde den för att få energi och ta mig hem, hon är omtänksam hon =) Kollegorna är de som gör att man fortsätter stå upp när man egentligen bara vill gå under jorden.
Jaja, imorgon tar jag nya tag. Då kommer jag pigg och fräsch och glad igen =)

Nu blir det storhandling, ska shoppa loss på 10 kronors varor tror jag bestämt =)
Ha en fin onsdag allesammans!

Svalt "stoltheten"

Jag är en person som har väldigt svårt för att ta upp telefonen och ringa till doktorn när jag mår dåligt. Jag är däremot jätteduktig på att hänvisa mina vänner och anhöriga till doktorn när de mår dåligt.

Men igår kväll var jag med om en sak som gjorde att jag till och med inte kunde vänta till idag utan ringde till 1177 för att få lite rådgivning. Min mage har krånglat i flera veckor och gjort ont. Igår fick jag dessutom "frossa" under 3 timmars tid. Dock ingen feber. Detta skrämde mig och jag börja tänka i banor kring blödande tarmar eller magsår.
De tyckte dock jag kunde vänta till idag med att ringa. Och trot eller ej jag lydde deras råd och nu har jag ringt.

Ska prova en "antifismedicin" och se om det blir bättre annars skulle jag höra av mig igen. Undrar hur många veckor jag kommer att dra på det i så fall....

Känner mig i alla fall bra idag, vilket jag gör alla förmiddagar i och för sig, så ikväll blir det jobb igen. Lite extra kosing ska inkasseras. Synd om kollegan som är sjukling. *krya på dig*

Amerikanskt på menyn

Innan kvällspasset hade vi lite främmat av den anledningen att jag berättat att vi skulle göra amerikanska pannkakor med blåbär i. Jag bjöd i och för sig in dom också.

Men det blev väldigt lyckat måste jag säga. Detta receptet använde jag mig utav. Gjorde dubbelsats då jag inte visste hur många det skulle bli och vi var 5 personer som skulle äta. Blev 50 stycken... Tog en jäkla tid att göra men helt klart värt det (slänge en del smet för jag tröttna på att stå och svettas vid spisen).

Nu blire duschen sen hopp i säng. Kl 0530 ringer klockan igen.


Fredagsmys

Hemma i den här farmiljen så innebär inte fredagsmys chips, godis å allt vad det kan vara. Nej, fredagsmyset innebär att svärfar (ibland jag) kommer hem med thekakor (ibland färskt bröd) samt nåt gott fikabröd. Sedan samlas alla där runt bordet på sen eftermiddagen och äter en macka och tar en bit fikabröd. Det är fredagsmys det.
Är nästan lite ledsamt när man jobbar fredagskvällar, tur att det bara är en gång på 5 veckor =)

Var timmarna på denna dagen tagit vägen har jag inte en aning om. Kl 820 klev jag ur sängen med hemtelefon i högsta hugg och Sara i andra änden. Efter vi lade på gav jag mig ut på snöskottning innan jag snygga till mig och åkte och hämtade henne och körde vidare mot staden.
Hade lovat henne att följa med på en föreläsning om kriminalvården. Riktigt intressant person att lyssna till när han pratade den där kriminalinspektören.

Efter föreläsningen blev det simning. Helt plötsligt hade nästan 2 timmar försvunnit. Vi befann oss dock inte ens i bassängen i en timme så vad vi gjorde kan man undra, vi blev chockade när vi såg klockan. Från bassängen till Bergvik. Brände lite

Krångel

Tydligen bråkar blogg.se med mig igen och vill inte publicera mina inlägg, men men ingen som går miste om nåt.

Har nu avklarat två arbetspass. "Skröt" igår kväll på jobbet om att jag nu senaste två månaderna somnat som en stock efter ett kvällspass och därmed är fräschare på följade dagpass. Skulle aldrig ha gjort detta. Fick sota för det i natt. Först svårt att somna och sedan sov jag som en jävla kratta. Usch va trött jag blir. Var så lycklig att en ond cirkel va bruten och trodde det skulle hålla sig så. Jaja, kanske va en gångsgrej. Märks natt mellan lördag och söndag.

Har hunnit med och fira min goa mormor på 72 år dagen. Lämnade över en vårbukett som gjorde henne glad. Känns kanske lite långt borta med våren med tanke på dagens skitväder. Men så länge mormor är nöjd är jag nöjd.

Igår fyllde min morbror år också men jag missade att ringa honom samt lämna kort i hans brevlåda. Fick för bråttom till jobbet helt enkelt. Han ska få nåt fint till helgen eller om jag åker till honom en snabbis imorgon om jag hinner.

Ska nog duscha snart och sedan krypa te kojs. Sååååå trött!

Aktiverad till tusen

Idag har man inte varit på latsidan inte. Dagen började redan kl 7. Halv 8 lämnade jag boet och begav mig mot badhuset och spenderade då 55 min i simbassängen. Gött! Idag var det första gången som jag verkligen kände mig helt slut när jag satte ner fötterna på bassänggolvet. Fick stå där ett bra tag innan jag tog mig ur bassängen och ut i omklädningsrummet.
Efter simningen for jag direkt till biltema och inhandlade bromsar till gubbens bil, lämnade sedan dem i hans bil på hans jobb och for vidare till Willys. På Willys mötte jag upp vännen som ska "emigrera" till Floridat i 3 veckor. Spenderade lite kvalitetstid med henne.
Direkt från henne och hem till svägerskan och tittade igenom hennes personliga brev och ge lite idéer. När jag fått mig en kopp kaffe även hos henne så for jag vidare hem via affären.

Nu har jag lagat middagsmat för idag och imorgon. Känns gött att ha de gjort så jag slipper stå och greja med det imorgon innan jag far till jobbet.

Det långa ledigheten är över...

Måndag hela dagen!

Vaknade alldeles för tidigt i morse enl min mening. Väcktes av gubbens alarm klocka strax innan sju. Sedan fick jag ingen ro alls. Han hade halsont och feber och stannade därför hemma.
När klockan var strax innan nio messade hans lillasyster och fråga om jag var vaken. Då kände jag att jag inte orkade trycka i sängen längre och gick upp.

Två telefonsamtal med lillasystern avklarades innan jag ställde mig på Wii brädan och körde ett 30 min free step pass. Härligt med lite morgon gympa. 1000 m i simbassängen har avklarats. En tur till biltema för att köpa bromsar till älsklingens nyförvärv likaså. Dock fick inte bromsskivorna följa med hem. Kortterminalen dissade båda älsklingens kort samt mina två. Vi tröttnade och gick. Ska åka dit imorgon bitti och köpa dem då i stället. Ska köpa mig en mixer också.

Lite oväntat blev vi inbjudna till T och hans lille 9 månaders son. Han är såååååå gullig och rolig. Kul och studera hans krypförsök. Han lyckas få ena benet under magen och typ fastlåst i andra benet när han lutar sig framåt för att krypa iväg. Ser så kul ut. Så nu har jag äntligen fått snosat den knatten i nacken och gosat med honom. Gäller att passa på när mamma inte är hemma.

Alldeles strax ska jag krypa ner i min nybäddade säng och antagligen kolla ett avsnitt av two and a half men. Måste komma igång med läsningen också så Maria får tillbaka sin bok någongång....

Ovanligt

Denna söndagen har minsann spenderats på ett ovanligt sätt. Har suttit i en idrottshall och tittat på MINIRACING. Svärfar och älskligen är ju engagerade i en miniracing förening och idag hade de kör dag i sundsta sporthall. Jag följde med av den anledningen att jag tänkte gå och simma tillsammans med söta Marre. Dock blev de inte riktigt så när jag kl 1230 upptäckte att simhallen stängde kl 13 och Marre inte slitit färdigt i stallet då tyvärr.

Men dagen var trevlig i alla fall. Fart och fläkt och mek om vart annat. För de som deltog inte mig alltså. Svärfars bil tappade en bakaxel och blev därmed icke körbar. Detta var nog redan vid 1130 tiden. Men vi var kvar ända till 1530 tiden. Svärfar flög runt med sin helikopeter och vi andra studerade. Va en lila liten bil (skala 1:12) som hade farten på sin sida. Oj vad det gick. Inga tävlingar var det idag utan alla körde bara på skoj.

Fanns en liten minibana också där man körde bilar i skala 1:27. De är inte stor de inte.
Rolig dag men man blir trött av att sitta i en kall idrotthall så fast jag hade tänkt hålla mig vaken blev det en powernap när jag kom hem. Lagomt tills det tv program började som jag sett fram emot att se. Så jäkla typiskt.
Men bra att de finns playkanaler =)

Lördag 5 februari

Älsklingen väckte mig imorse. Helt slut kände jag mig efter en natt med apkass sömn. Sov nog kanske lite förlänge efter jag vakat av eller så var det powernapen på soffan som inte var så smart.
Somnade väl efter kl 3 någonting.
Jag frågade i alla fall vad klockan var och fick till svar "åtta, halv nio". Gud va jag vill dö tänkte jag då. Knatade upp på toaletten och märker att klockan va tio över elva. Han är koll på tiden min älskling =)

Masade oss upp och lite frukost fick trilla ned i kistan. Hann inte mer än svälja den i stort sett förrän Marre ringde och meddelade att nu var hon uppe och ville på stan. Gjorde mig i ordning och åkte och hämtade upp "fyllekajan". Hon va inte helt på topp i dag men det är så det ska va när man haft kul dagen innan =)
Lång fika på Waynes. Charlotte var med också. Riktigt trevligt hade vi i min mening. Nu gissar jag att de ligger på soffan hemma hos Marre och halv sover och mofflar chips och hinkar coca cola.

Har försökt få tag på en bikiniöverdel i dag men det är inte rätt säsong för de tyvärr. Får ta och beställa en från nätet helt enkelt. Är inte så kul när man måste hålla koll på behaget när man simmar eller ska upp ur bassängen. Vill ju inte chocka nån simmare så den drunknar ;)

HELG

Gud så underbart att det äntligen är helg igen. En ledig helg givetvis annars kan det ju kvitta =)
Skymtade också en sak som gjorde mig ännu lyckligare när jag gick förbi kalendern i köket. Jag är ledig ända tills onsdag! Hur underbart är inte det då?

Nu gäller det bara att jag underhåller mig själv för annars kommer jag få krupp på att vara ledig. Det har sin charm att vara ledig på veckorna men det är tråkigt också när man är "själv" om att vara det.

Väntar nu på att gubben ska bli frisläppt från jobbet så helgmyset kan börja. Ska börja förbereda maten, pastasallad m bacon står på menyn idag. Smarrigt.

Flytt

Idag går flyttlasset från gamla mava till nya mava. Spännande blir det i natt minsann. Tror det kommer bli riktigt bra när allt kommit igång som det ska. Kan inte bli bättre än bäst med alla mina fina kollegor. =)

Igår gjorde jag sista passet på gamla mava. Det blev ett långt pass. 2245 stämplade jag ut. Det var mest pga snällhet som jag blev kvar så länge men det fanns grejer att göra också. Är inte så kul att lämna två sköterskor själva när en är på IVApromenad tillsammans med en kvällssyrra.

Idag står de simmning på schemat. Väntar bara på att sällskapet ska sluta jobba. Ska ta mig en tur in till stan alternativt Bergvik och shoppa en ny bikiniöverdel. Min är i minsta laget så det är på håret att "pöppera" smiter för en och det är ju inte så kul =P

Trötthet

Undrar va lång tid det tar innan jag blir en pigg människa igen. De senaste två veckorna har det varit mycket jobb och man har snabbvänt dygnet fram och tillbaka. Tröttheten hänger fortfarande kvar.
Firmafesten i fredags och a-turen på lördagen gör inte saken så mycket bättre vill jag lova. Tur att man inte gör så oftare. Imorgon går jag på nätter igen vilket innebär trötthet som sitter i i alla fall över helgen.

Detta med mixat schema är inte helt optimalt jämt. Speciellt inte för mig som alltid diffar in mig a-turer efter nattjobb eller diffar in en nattur mitt i en vecka. Måste verkligen bli bättre på detta. För just nu sliter det väldigt mycket på kroppen min känner jag. Orken till att träna och motionerar sinar tyvärr....

Ryggfiléer

Det känns det att jag har idag vill jag lova =P Men som alltid är det skönt att träning känns dagen efter.

Har hunnit med att inhandla veckans mat. Måste kompletteringshandla senare i veckan men det mesta är hemma och på plats. Jag är imponerad av mig själv också. Skrev inhandlingslistan igår, imorse lade jag den på bordet innan jag skulle åka. Väl i affären hade jag glömt lappen hemma. Fick med allt på listan förutom potatis säcken men den sket jag i eftersom jag inte orkade kånka runt på den runt hela Willys utan kundvagn. Kul när minnet inte sviker.

Kvälls jobb väntar. Sista passet på gamla Mava, imorgon öppnar vi den nya avdelningen =) Ska bli kul.

RSS 2.0