Vaktpasset har börjat

Två timmar har gått av natten. 5 timmar kvar.
Studenter glada i hågen kommer och trött säger hej och går in och lägger sig. Andra stannar upp en stund för att tjöta.

Älgjakten är igång!

Blev väckt imorse då hemtelen hos gubben ringde. Tror att hans kompis fått dille på att ringa "tidigt" varje morgon =P Men de är ju bra för gubben kommer med ur sängen i tid.
Blev lite tv-mys innan datorn öppnades. Gubben tog en tur till en däckverkstad och lämna sina däck hos en polare för isär plockning. När han kom hem så blev de frulle.

Fika på stan med Marre och lite titt i affären. Köpte med lite pyssel att greja med i natt när jag ska vakta de utomstädes älgjägarna som kommit till Karlstad.
Varje år anordnar studenter i Karlstad en studentfest med namn Älghälga (hemsidan http://www.alghalga.nu) dit studenter från runtom i landet kommer resande för att umgås och festa och leka massa lekar.
Kul brukar det vara! Ska bli kul att tjöta med lite folk i natt.

Födelsedag

Dagen började med att skrapa rutorna på bilen för att man skulle se hur man skulle köra till jobbet. Men de vägen sitter väl snart i märgen. Sen blev de jobba av, lite möte på jobbet och sedan hem över igen.
Hade hoppats på en liten vilo stund innan dagens födelsedagsbarn kom hem och skulle bli firad men jag blev snuvade på den. Hade sett gubben min köra förbi utanför jobbet så jag ringde å fråga vad han gjorde och fick till svar att han hämtade sin farföräldrar så va den vilostunden ett minne blott. Hann bara hem å svida på min lite snygga brallor. Tyckte inte mjukisarna passa sig riktigt.

Födelsedags fika å pratstund med gubbens farmor har kvällen präglats av. Har hunnit med lite mat inhandling med.
Nu går öga i kors men tänkte va vaken en stund till. Får se om jag orkar mysa me gubben framför 2 ½ men. Om inte annat kan jag ju ligga i hans knä o sussa. De tycker jag är mys.

Trevlig kväll!

Work Work

Idag på förmiddagen rensade jag lite i de sista skåpen hemma i lägenheten inför den kommande flytten när den nu blir av det vet jag ju inte... Enda jag vet är att januari hyran är den sista jag behöver betala.

Sedan blev det fika med syrran på sjukhuset innan jag började jobba. Va riktigt trevligt att sitta där med henne. Tror att hon med hade de trevligt. Efter fikan fick hon följa med ner i källaren när jag hämtade ut kläder och bytte om och sen gick hon för att vänta på mamma.
Syrran och mamma blev "föräldrar" idag till två så kissemisser. Den ena skulle heta Selma minns inte den andres namn.

Sen spenderades kvällen på sjukan. Och det var ju som det var...

Dag passet på sjukan imorgon, sen blir de väl lite firing av svärfar som fyller år.

Sov gott!

En god natts sömn

Gud så gott jag sovit i natt. Inga mardrömmar ingeting. Jag brukar sova gott men oftast kantast det av någon liten mardrömmar.
Förresten nu ljög jag om mardrömmar, om man nu kan kalla det mardröm men precis innan jag vakna drömde jag att det var torsdag och jag fått ett kontrakt skickat till mig där det stod att jag var tvungen att vara ute ur min lägenhet dagen där på... Usch. Jag kan säkert va ute på fredag men då måste jag få veta det IDAG!

Blir nog tyvärr inget plock i lägenheten dock idag men men. Får kanske lov att sova där i natt så jag kan slänga mer skräp imorgon. Projektet att ta sig från gubben och hem är svårt. Man vill ju inte behöva väcka han och säga jag åker nu för han är ju så söt när han sover. Han brukar ju dessutom få kass nattsömn då någon annan individ som ligger bredvid honom har en tendens att va lite för närgången när hon sover....inga namn....

Nej ju ska jag kolla hur det ser ut på frukost fronten.

Dusch och mys innan kvällspasset på sjukan!

Börja om från början...

Har tidigare haft två bloggar. Den ena avslutade jag för ungefär ett år sedan då jag ansåg att jag började tala alldeles för mycket skit i den och raderade den då.
Den andra valde jag att avsluta alldeles nyss. Av den enkla anledningen att jag tröttnat på den så nu har även den gått i graven.

Så nu befinner jag mig här istället.

Ska berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på nyss fyllda 24 år som oxå är nyutbildad sjuksköterska. Har en underbar pojkvän som jag håller på att flytta ihop med. Har precis sagt upp min lägenhet och ska flytta hem till pojkens familj och mellanlanda där ett tag innan vi flyttar till något alldeles eget. Det är något jag längtar väldigt mkt efter. Sen kan släkten tycka vad de vill om det (alla verkar ju inte "godkänna" mitt val men som sagt de skiter jag i!). Vad ska man säga mer om mig då? Kan berätta att jag är den äldsta i en syskonskara av tre, är belönad(?) med en bror och en syster. Min mamma och mina syskon bor ca 10 min bort och min pappa kanske 4.

Tror att detta får räcka för idag. Gubben tycker jag är disträ.
Jag hoppas jag ska underhålla den bloggen bättre än den förra och lämna nåt lite spår varje dag.

KramarRSS 2.0