Midsommar

Hoppas att alla har haft en riktigt rolig och mysig midsommar. Min midsommar jag spenderat på jobbet, ska dit igen om ett par timmar. Har varit en bra helg skulle man kunna säga. Jobbet har varierat lite med intensitet. Ena dagen så lungt att jag missa beställa ett prov. Vilken tur att jag jobba morgonen och kom på det då så jag kunde ta om det =) Andra dagen lite mer att göra. Det konstiga var att den dagen som var mer att göra gick mycket långsammare än den med lite att göra =P

Kvällarna har jag spenderat med en riktigt mysgubbe till pojkvän. Har varit jättemys!

Har inte så mycket att säga ville bara visa att bloggen lever =P

100%

Idag är det dags. Första jobbdagen när man går på 100%igt schema. Känns riktigt gött. Jag vet att de kommer att bli en hel del tuffa perioder men det är faktiskt värt det. Man blir glad av pengarna.
Bättre är ju att man jobbar så mycket att det kommer bli svårt att göra av med allt ;) man brukar ju dock alltid lyckas på något sätt. Men här ska sparas! Man längtar mer å mer efter att flytta här i från även om man trivs väldigt bra här oxå. Men här känns det som att man inte kan utvecklas mer i vårt förhållande. Det står mer och stampar emellanåt.

Jaja, lite frukost nu och sen svida om lite kanske..

Uttråkad

Är på jobbet. Visst är det gott ibland när det är lugnt. Nu är det för lugnt.
Helgen ska spenderas på sjukan så jag hoppas på mer action.
Dock ska jag ha en sköterska med mig som ska skolas in så tanken är ju att denna ska få slita ;)

See ya

Jobb

Igår fick jag glädjande nyheter på jobbet. Chefen kom och satte sig med mig en stund och pratade. Efter en stund berätta hon att jag kommer att få förlängt ända fram till årets slut =) Så jäkla gött. Hon hade bestämt sig för att jag ska få jobba 80% till en början. Hon sa att egentligen kan hon bara ge mig 75 men vet att jag inte riktigt är nöjd med det. Känns så gott att veta att hon vill så gärna ha kvar mig att hon ger mig en större tjänst än hon egentligen kan =)
Hon sa att det är gott att jag är tillbaka på avdelningen å springer, hon tycker det känns bra att ha mig där. Alltid lika roligt att höra =)

I helgen är det jobb på schemat. Är faktiskt gott att jobba, tråkigt att det är helg men jag å min snos har ju faktiskt haft några dagar tillsammans nu när han varit hemma med en nyopererad tå.

See ya!

Frisbeegolf =)

Igår var en toppendag från början till slut.
MG ringde på förmiddagen och längtade efter sol. Jag var inte sen att hänga på. MG kom och hämta upp mig sedan köpte vi med oss lite fika och åkte ut till en badplats. Sedan satt vi där i flera timmar och lapade sol, spelade spel och tjötade. Kul som bara den var det =)

När klockan närmade sig fyra va det dags att dra sig hemmåt och svida om inför frisbeegolf med MG och tre kollegor till. Strax efter 17 möttes vi upp vid banan. Började med att äta den medhavda maten, några skulle grilla men lyckades inte få fyr på grillen =P Kolen vägrade ta eld. Några cider och öl slank ner i våra magar.
Sedan begav vi oss ut runt de 18 hålen(korgarna) med frisbeena. Kul hade vi. Mycket skratt.
Jag skadesköt en av mina kollegor mot slutet av banan. DÅLIGT samvete vill jag lova att jag fick.  Vi lindade om hennes hand med en tygpåse och fortsatte sedan spelet. Spräckte antagligen ett blodkärl på stackarens hand.
Får kolla in handen idag när vi ska jobba kvällen tillsammans. Är förvarnad om att jag måste göra hennes jobb idag oxå... Får se om man tar sig hem från jobbet ikväll eller inte.

/See ya

Fy så lat

Jag vet inte om det beror på lathet eller om det beror på utmattning. I vilket fall har jag slarvat med promenaderna i över två veckor nu. Fasen så dåligt samvete jag får. Men ska ta nya tag idag. Ska snart promenera ner till affären och lämna tillbaka en film. Sen blir de nog kanske en promenad i kväll också.
Latheten började i alla fall när jag fick halsont. Sen blev de fint vädet och jag njöt av det. Efter det blev det omflyttade pass på jobbet och dubbelpass. Min ork sjönk helt i botten.... Jaja sånt händer, bara att börja om från början igen =) Det positiva är ju att det redan märks på kläderna samt att jag tappat några kilo, så stolt över mig själv =)

Idag har jag och min älskade varit i lag i 22 månader. Oj va tiden går fort. Men samtidigt känns det som att vi varit ilag så mycket längre. Inte många dagar vi varit isär under den här tiden.

Imorgon ska jag spela fribeegolf sägs det =P Några kollegor som bjutt in mig att hänga på. Ska bli roligt, men jag kommer förlora stort men det skiter jag i *hihi*

På torsdag drar jobbet igång igen och på måndag är det heltidstjänst som gäller igen. Ska bli gött men samtidigt mastigt. Längtar till semestern som är alldeles för långt borta. Men den kommer sinom tid =)

Ha en skön dag i solen allesammans!

Sommarvärme =)

Nu är det andra dagen men riktigt sommarvärme. Så jävla underbart. Igår njöt jag väl inte så mycket utav den men idag har suttit ute och solat. Men först var jag tvungen å införskaffa mig lite solskyddsolja. Slängde den jag hade förra året när vi åkte hem från Kreta. Kändes onödigt då att dra med sig det hem. Men det var väl antagligen inte så mycket kvar i dem.
Förra veckan var jag ju ute å promenerade med MG. Då borde jag haft något skydd, fasen vad jag brände mig. Det var det som jag inte ville skulle upprepa sig. Verkar som det gått bra idag =)

Imorgon är det nattjobb som gäller. Ska bli en promenad med tremänningen med. Prognosen säger fint väder så jag hoppas på det. Får bara inte glömma å smörja mig innan promenaden på de utsatta delarna av kroppen.
Ska bli kul å umgås lite med tremänningen med. Va länge sedan sist tyvärr.

Är lite nervig me. Sötaste S och hennes M håller på och budar på ett hus. De blev nyss överbudade. Ska bli intressant å se vart det slutar. Vet att de båda är väääldigt sugna på detta huset.
Nu är de och tittar på ett annat. Får se va de säger om det.

RSS 2.0