Sol i sinnet =)

Har varit underbart skönt att få vara ledig denna helgen. En riktigt tuff vecka väntar men det klarar jag med glans bara för att jag är jag =)
Varit mycket gos å snos under helgen. Helt underbart att få titta på älskade pojk från det jag vaknar till det jag går å lägger mig. Oslagbart!

Överlevt =)

Nu har man avklarat fyra nätter. Har faktiskt gått jäkligt bra. Trodde jag skulle bli trött å sliten å de två sista skulle vandra runt som en zombie. Men icke! Jag har varit hur pigg som helst. Börjat känna av tröttheten först efter jag kommit hem å fått lite frukost i magen och sedan sovit gott fram till 16-tiden. Visst vaknat till någon gång emellanåt men kunnat somnat om. Har varit gör gött. Men det som är dumt är väl att man har en jävligt skev dygnsrytm!
Imorgon är det ett kvällspass på schemat och efter det ledig helg =) Ska snosa mycket på min älskling då =) *mysmys*

Har varit hem till S & M idag. De fick nämligen nyckeln till sitt hus idag så nu är det renovering och renovering och renovering på deras schema de kommande månaderna. En annan får säkert åka dit å hjälpa till lite.

Jag tror de kommer få det toppen fint!

Lättövertalad

Imorse ringde en kollega och fråga om jag kunde tänka mig jobba inatt.
Jag såg dollartecken framför ögonen och tackade ja.
Känner mig lite elak/dum/taskig
mot min älskade pojkvän.
Jag jobbar och jobbar och jobbar.
Vi går om varandra hela tiden här hemma.
Känner mig jättedum.
Men det är väl det "ofina" med att jobba
obekväma tider.
Dvs dygnets alla timmar.

Älskar mig goding som med ledsna ögon
säger att det inte gör något.
Jag hoppas verkligen att pengarna
jag tjänar in extra nu genererar till något fint
till min pojk när vi sedan får semester.

Hoppas verkligen att min älskade pojk får vara kvar på jobbet.
Vill inte se honom så ledsen som han var förra året.


Tiden får utvisa vad som händer här i livet..

Nattjobb

Har avklarat 3 nätter på jobbet i helgen. Har varit tufft skulle man kunna säga. Två nätter va de sjukt mycket att pyssla med. Sista natten va man med om en incident som man velat slippa men men man vet aldrig vad som händer på sjukan.

Igår sov jag alldeles för lite när jag kom hem. Var hemma vid kvart över åtta tog mig en snabbdusch å sen hopp i säng vid halv 9 tiden. Svårt att sova var det. Var super pigg. Lyckades somna tillslut och klockan ringde vid 12 sen var det full fart hela dagen. Sov någon timme tillsammans med älsk när badgästerna lämnat huset.
Men Fan va svårt jag haft att sova i natt trots grym trött het. Somnade inte före 3 iaf det vet. Sen vaknade jag vid 5-tiden. Och sedan när gubben gick upp strax innan 7... Hatar att ställa om dygnet snabbt.

Idag är det kvälls jobb som gäller och imorgon en dag tur. *pust*

Snart är det helg i alla fall =)

Morgonpigg?

Blev en riktigt lång dag på jobbet. Stämplade ut 2243. Dvs 43 min efter att jag skulle ha slutat. Blev lite rörigt redan från start och det höll i sig kvällen igenom. Men men det är sånt man får leva med. Hade i alla fall koll på vad som skulle göras även om vissa saker tyvärr blev försenade...

Idag vaknade jag när älsklingen gick upp kl 0640. Kunde sedan inte somna om. Så när klockan visade 0708 begav jag mig ut på en 30 minuters promenad. När jag kom hem fick jag inte upp dörren. Nyckeln ville inte vrida sig åt öppningshållet. Först på 10e försöket gick det att vrida runt nyckeln. Smög då tyst in då svärfar har semester och man vill ju inte väcka han då. Men jag misslyckades. Hörde hur han tassade upp och ställde sig å kika ut genom fönstret. Han trodde min älsk hade glömt saker hemma idag igen =P Men så var icke fallet bekräftade jag =p

Nu har vi fikat, eller jag åt frukost å han åt sin andra frulle :p

Jobb i kväll. Har redan målat fan på väggen men då kan det ju bara bli bättre =)

Sliten

Det kan man säga att jag börjar känna mig. Är viss skillnad att jobba 75 och 100% de känner jag redan nu efter två veckor. Men det är ju gott när lönen kommer i alla fall.
Har jobbat 4 dagar var ledig en (då gick jag på nålar för jag va tillfrågad att ta en extra tur) sen jobbade jag tre dagar till och såg fram mot en ledig helg, på lördag morgon ringde de och fråga om jag kunda göra natten, lockade mig med extra pengar så jag tackade jag (det handlar inte bara om en tusenlapp extra kan jag säga). Så igår gick jag runt som en zombie på min ledig dag skulle man kunna säga. Nu väntar två kvällspass sen är jag ledig 2 dagar innan jag avslutar med att jobba natt hela helgen lång. Ledig/sover måndag sen är det jobb igen =P
Vet itne hur jag tänkt när jag lade mitt schema =P Men men man får väl tänka på pengarna helt enkelt.

See you when I see you

Känns gôtt!

Nu är antligen arbetsveckan slut. Känns som det var jättelängesedan jag var ledig.. Men var ledig i tisdags men då stod jag i "stand-by" hela tiden i fall att jag skulle bli inringd att jobba. Var förvarnad om att de kanske skulle kunna bli så. I efter hand va de skönt att de inte blev nåt jobbande men ändå tråkigt att ha behövt att gå på nålar en hel jäkla dag.

Idag kom chefen och frågade mig om jag ville bli "superuser" för rörposten i nya huset. Självklart tackade jag ja. Ska bli kul att få gå lite utbildning och sedan få lära kollegorna om hur man användet detta system.
Känns som att när man blir tillfrågad om en sådan sak så kan man inte bara slänga bort mig efter januari utan att man får vara kvar och faktiskt vara med och flytta in i det nya huset. Ska blir intressant och se hur det blir där.
Har inte velat lägga ner så mycket energi i det hela innan men nu känns det genast mycket roligar =)=)

Får se va helgen bjuder på nu. Några kollegor tycker jag ska följa med dem på fest och antagligen utgång imorgon men saken är den att jag inte är sugen för fem öre... men vi får se jag kan ju ångra mig =)

Ha en trevlig helg i värmen.

RSS 2.0