Läängtar

Natta på sjukan gick förvånadsvärt fort till skillnad från andra nätter. Måste berott på sällskapet. För andra nätter har det trillat in pat men inte i natt. Trilla in några få redan innan tolv men sen var telefonen tyst ända fram till kl 06 på morgonen. Helt otroligt!
Kan ha varit för att min kollega ringde och öppnade upp ögonen på doktorerna nere på akuten.

Idag har jag varit förvåndats värt pigg. Lade mig vid halv åtta tiden å somnade ganska omgående och vaknade sedan vid halv ett då godingen vakna och sa godmorgonen å kröp intill.

Har inte gjort så mkt nyttigt idag. Varit och kollat på Wii. Tyvärr var det väldigt mkt dyrare i butiken än på nätet =(
Men nästa månad kanske vi slår på stort å införskaffar ett =)

Blir nog lungt ikväll. Jobb imorgon kväll och söndag morgon som sedan följs av två nätter mån och tis. På onsdag ska jag jobba mitt sista pass på Studentpuben, ska blir skönt. Kanske dumt att säga att det är sista men iaf det sista som personalansvarig.

Men jag ser framemot att få sova ut på torsdag morgon och sedan vara hel ledig både tors och fre =)=)=) Det känns som evigheter sen. Har jag inte jobbat har jag plockat å packat i min gamla lägenhet.

Längtar som sagt efter ledighet!
Jag på tors och fre =)

Puss å Kram

Osociala människa

Ja, så känner jag mig verkligen.
Har jobbat 2 eller om det är 3 helger i rad nu.
Betyder detta att jag får vara ledig denna helgen?
NEJ!
Denna helgen spenderas på en ny avdelning som jag gått
inskolning på denna veckan.
Avdelningen är intressant.
Upplägget är lite annorlunda mot min "hemmaavdelning".
Det är kul.
Man jobbar på ett helt annat sätt och det är
mycket mer socialt arbete.
Socialt arbete är svårt men kul.

Nästa helg är jag dock "ledig".
Ska bara vara på ett årsmöte där jag ska lämna över
stafettpinnen som personalansvarig till en ny förmåga.
Hoppas verkligen att denna person kommer in med öppna ögon och
tycker att det är rolig.
Jag tyckte det var roligt i början men nu på slutet har det varit ett helvete.
Efter årsmötet har jag tänkt dricka lite öl på puben (där jag varit personalansvarig).
Dagen efter styrelsemötet, dvs söndag, ska vi i gamla
styrelsen unna oss en avslutningsresa till Åbo.
Ska bli trevligt men jag känner mig lite kluven oxå.
Dels för att jag är sjösjuk och för att jag spenderat så lite tid
med gubben min senaste tiden.
Men jag är lååång ledig när jag kommer hem så det får gå bra.

Idag blir det storhandling och en låååång eftermiddags lur.
Natten som gäller på "hemavdelningen".

Efter den lediga helgen ska jag jobba 3 helgen i rad...
Livet som timvikarie är inte kul.

75 %

Kan börja med att berätta att jag fått ett vik på 75 % på mava å de känns så jäkla gött. Arbetskamraterna sa att jag skulle ha is i magen. MEn det är inte lätt när man inte har nåt insparat kapital att leva på. Men i mars iaf så är inkomsten säkrad och förhoppningsvis ändå fram tills september skulle jag tro =)

Annars händer inte så mkt i livet för tillfället. Imorgon ska de sista städas ut lägenheten å de känns helt jävla underbart =)

Jobb & Flytt

Har varit mkt mkt mkt jobbande senaste tiden och det kommer att pågå i 2 veckor till.

Angående jobbet inom hemtjänsten jag skrev om för en veckan sedan så gick jag därifrån med ett timvikariat. De frågade om jag ville ha en tjänst eller vik, jag valde vik av den anledningen att jag inte känner mig alls redo för att ha det stora ansvaret som man faktiskt har där. Man har ju inga kollegor man kan störa och be om hjälp om något skulle hända.
Skulle ha gått bredvid idag men jag fick ställa in det då jag har så lite tid att hinna flytta på. Tur att chefen där borta va snäll och hade förståelse.
Dock skulle hon ha hört av sig igår med ett telefon nr så jag kunde boka in nya dagar men det gjorde hon inte... Skumt tycker jag men men.

Idag har vi flyttat lite kartonger hem till min far. Meningen var att lite mer grejer skulle ha körts men jag glömde nyckeln till förrådet hemma så vi orkade inte åka hem å hämta den utan vi tar det imorgon istället när vi ändå ska köra de stora grejerna. Inte hela världen.

Ikväll blir de filmmys med "Flickan som lekte med elden" om jag får bestämma.

Älskar min Thomas som alltid finns där för en och hjälper en med allt man kan tänkas behöva hjälp med. Jag är oerhört glad att jag fick chansen att träffa honom. Det kan jag tacka min vän Marre för, utan henne hade jag nog aldrig fått kontakt med mannen i mitt liv. Utan Thomas känner jag mig inte hel. Längtar till den dagen vi ska bli sambos på riktigt. Fast det är helt okej att bo som vi gör nu oxå även om det är trångt. Kärleken övervinner allt =)

Puss på min goding <3

I valet å kvalet

Ska på arbetsintervju imorgon. Känner mig inte alls taggad. Min chef (kallar henne fortfarande det) hade mejlat mig igår och erbjudigt men ett vik på 50%. Vill så jäkla gärna tacka ja till det men jag vågade inte. Utan sa att jag skulle på en annan intervju.
Intervjun jag ska på imorgon hoppas jag handlar om ett timvikariat för det var det jag sökte. Men det verkar som att det är en tjänst...

Hmmm jobbigt känns allt....

Uppdatering följer!


Uttråkad...

Igår var jag, min syster och hennes kille hem till pappa och firade honom på 48 årsdagen. Köpte med oss lite tårta så han skulle få nått gott i magen iaf.
Tittade på två perioder av matchen mellan färjestad och djurgården oxå. Tyvärr enl min åsikt åkte färjestad på spö...

Kvällen kändes sedan väldigt lååång även om jag var hemma efter sex. Bara transportsträckan från det att mat kom på tal tills att det blev mat var ca 3 timmar lång så drygt.

Idag vaknade jag kl 13 och är redan uttråkad. Gubben sitter vid sin datorn, kan hända han sover igen oxå vad vet jag. Jag gör likadant, sitter vid datorn alltså. Väntar på att gubbens syrra ska komma hem. Kan man ju töla lite med henne en stund iaf. Känns gott men lite fart å fläkt. Som min mamma säger, svägerska min är en solstrålen som gör en glad.

Over and out till uttråkningen igen.


GOTT NYTT 2010

Japp då har ett nytt år startat som smått. Undrar vad detta året kommer att bjuda på.
Börjar iaf året som arbetslös så att få sig ett jobb toppar önskelistan. För när man väl får ett jobb har man möjligheten att kunna ta ett lån och där med kunna köpa sig en bostad till mig och min älskade. Att min älsk ska få ett jobb i år hamnar oxå högt upp på önskelistan. Tycker inte om att se honom gå här hemma och må dåligt över att inte ha något att göra.

Nyåret firades iaf in med mysmiddag med älsk och hans pappa. Sen blev det filmtajm och framåt tolvslaget skålade vid i "persikocider" och sedan gick vi ut och kolla när grannarna smällde raketer. Några här på öa hade släppt upp såna där "ballonger" som far upp på himlen och lyser.

Idag blir det nog en rätt slapp dag. ´Känner mig ganska sliten efter allt juljobbande som fortsatte lite längre än beräknat. Jobba även stund på nyårsaftonsdag oxå. Gott att veta att de ringer om de behövs folk.

Finns massa saker jag vill göra 2010 men jag tänker inte nämna dem här. Utan jag tänker bara vänta och se om nåt av det går i uppfyllelse.

Ha ett gott nytt år!

RSS 2.0