Insomnia

I perioder från min hjärna/kropp en fix ide om att sova på nätterna är överskattat. Just nu är jag inne i en sån period. Jag brukar ådra mig denna åkomma när jag tar en extra natt på jobbet utan att tänka mig för.
Förra veckan tog jag en extra natten. Allt kändes ok med det. Efter en timme gick det upp ett ljus för mig hur dum i huvudet jag var. Samma dag jag vakade av så skulle jag på divisionsfest med jobbet samt till banken med min älskade. Vilket resulterade i ca 4 timmar sömn. Men men "jag är ju ung" säger huvudet.
Festen va gör kul! Somnade som en gris vid 2 tiden. Väcktes kl 11 av älsklingen. Upp, duscha, äta och åka och jobba. Lördagen kom jag i säng vid 2-tiden igen. Dock svårt att somna. Detta resulterade i att jag vaknade halv 2 på söndagen. Ingen fara egentligen då jag skulle jobba 17-02.
Hem efter jobbet. Kunde inte somna. Låg och vred mig länge! Somna till slut. Blev väckt kl 06 av sambon som åkte på utbilning. Somnade om vid halv 8. Blev väckt kl 10 av sambon som ringde å sa att han var framme. Somna om till halv ett.  Den kommande natten låg jag å vred mig till 3 tiden. Upp halv 10. Shopping sedan kvälls jobb.
I natt har jag vaknat varannan jävla timme och legat och vridit mig och svurit över sömnlösheten.

Kvälls jobb väntar. Har ingen ork. Är sååååååå trött!
Nej, blir att dra på ett ansikte. Säkerhetsnålar i mungiporna och sedan är jag fit for fight igen....

Kommentarer
Postat av: Anna

Tycker att du har samma sömnmönster som en sliten småbarnsmorsa. Lika bra att du börjar odla bäbbe nu när du är inne i ett stim!!!

2011-03-23 @ 19:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0