Fundering

När jag kika runt på facebook nyss så började jag fundera på en sak. Jag har funderingar på att skaffa mig en Iphone 4. Kollar runt på abonnemang och letar med ljus och lykta för att se om det finns något som passar mig. Dock tycker jag att det är dyrt. Jag är lite emot långa bindningstider men om man skaffar sig en Iphone så lär man väl inte byta väl inte byta ut den lika ofta som billighets mobilerna man avverkat genom åren.
Jag är väl lite snål också. Det finns riktigt bra abonnemang och avtal. Om jag vill så skulle jag kunna köpa en Iphone kontakt men jag behöver ju ändå ha ett abonnemang, framförallt ett abonnemang med fri surf. Finns ju inga såna kontaktkort (iaf inte vad jag hittat).

Nu såg jag i alla fall på facebook att min f.d. låtsaslillasyster har en Iphone. Min fundering är hur har en blivande 16åring råd med att ha en Iphone? Den är inte billig att chasha och man är i behov av ett abonnemang (i alla fall enl mig) för med kontantkort blir det dyrt! Kan nån förklara?

Som sagt jag som har en fast inkomst (dock inte fast jobb men jag räknar med att jag inte blir arbetslös på flera år) tvivlar på min förmåga att kunna ha en när vi väl flyttar från svärfar... Äh andrar klarar det så jag vet att jag gör det men ändå, jag blir så här varje gång jag ska köpa nåt och binda upp mig på.

Men hur har tonåringar som går i skolan råd med Iphone??? Jag har mina misstankar hur min f.d. låtsaslillasyster har löst det hela men ändå!

Jaja nog tjatat om detta.

Snart ska jag snygga till (dvs hoppas ur mjukisarna och fixa ansiktet) och åka till min mor och hälsa på henne, mina syskon, hennes nya karl samt hans barn. Intressant kan det bli.

Ha en toppen lördag!

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har ett abonemang, UTAN surf, 79 kr i månaden och får ringa för hela slanten och väldigt billig taxa utöver detta.... Men det är klart, jag har ju bara mobilen för att prata i... ;)

Dator har jag ju hemma// Gamlingen

2011-04-02 @ 17:42:17
URL: http://fyratjejerifamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0