Dag 1 - Presentera mig själv

Dags att ge sig på denna listan. Har sett att det är många utmaningar som ska betas av innan den är klar.

Vem är jag då?
Linda Maria Gustafsson heter jag och föddes den 9 oktober 1985 på Karlstad BB. Lite bråttom hade jag ut i världen och valde att träffa mina föräldrar 17 dagar för tidigt. Mina fyra första levnadsveckors spenderades på BIVA i en liten kuvös. Varför vet jag inte riktigt men jag vet att jag hade en lite blödning i hjärnan när jag föddes. Mamma har berättat många gånger om när jag bara va några dagar gammal vecks dubbel för att ta ryggsmärgsprov. Mamma ångrar än idag att hon tittade på detta.
När jag fick komma hem så var hemma en liten lägenhet i centrala Kil. Kil har alltid varit kommunen vi bodde i men på lite olika ställen. I farfars föräldrahem på landet utanför Kil har alltid varit det ställe som känns mest hemma och gör fortfarande idag. Så om jag säger att jag ska åka hem menar jag oftast hem och hälsa på pappa i huset.

Numera bor jag på Hammarö tillsammans med min underbara gubbe (samt hans pappa). Letar ständigt efter ett eget boende så vi kan börja leva ihop på "riktigt".

Jobbar som sjuksköterska sedan ca 1,5 år tillbaka. Trivs som fisken i vattnet med jobbet. Ibland känner man att de gråa hårstårna närmar sig när man är på jobbet och man känner sig helt matt emellanåt men jag skulle aldrig vilja byta ut det mot något annat. Visst jag kan tänka mig att läsa någon vidareutbildning längre fram i livet men just är jag nöjd med att bara vara en allmänsjuksköterska.

Jag är en tjej som är lugn av naturen och det krävs ganska mycket för att jag ska brusa upp mig. Onödigt att slösa energi på att vara arg ;) Är för det mesta en tjej med glatt humör. Är inte den som stressar upp sig i onödan, kan nästan bli lugnare av att bli uppstressad ibland. Mitt jobb har dessutom gett mig ganska tjockt skinn på näsan och det kommer till användning emellanåt. När det kommer till familjen så är jag en person som tar till mig alldeles för mycket "jobb" och sliter ut mig tyvärr. *Peppar Peppar* tur att de inte blir sjukare och har problem oftare än de har.
Är väldigt familjekär.

När jag va yngre var jag mest inåtvänd och fick alltid höra att jag var "sur" och fick frågan dagligen om jag ville har säkerhetsnålar i mungiporna för att se glad ut.
Men nu tror jag att jag äntligen hittat mig själv och trivs med hur med hur mitt liv ser ut för tillfället.

Det får duga tror jag som info om mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0