Dåligt med sömn

Och bloggande också för den delen. Det går i perioder det där. Ibland har man liksom inget man förmedla med omvärlden. Ibland är livet lite tradigt helt enkelt =)

Idag har jag varit på Bergvik tillsammans med S i jakt på en doppresent. Jag mitt pucko (kan va någon annan oxå) har förlagt den doppresenten vi köpt. Letat genom hela huset utan att lyckats hitta den. Så jäkla drygt. Men nu har vi iaf fått en riktigt toppen present enl mig. En Bobbycar inhandlades. Alla barn måste ju ha en Bobbycar ju!
Och den ska vara röd!

Annars har jag inte gjort så mycket nyttigt idag. Natten som var innebar mycket bråkande med täcke och kudde. Sov alldeles för länge igår efter ha vakat av. Ville inte vakna av väckarklockan så jag vaknade först kl 16. Sånt är inte bra för nattsömnen. Men med tanke på att knatade upp redan kl 815 idag så ska de väl inte vara några problem att komma upp imorgon.

Har en bakdag framför mig så min tanke är att knalla upp redan vid 7-tiden imorgon. Amerikansk äppelkaka och Maja´s salladsbröd (http://hem.passagen.se/ango2/salladsbrod.html) står på repotoaren. Får se om jag slänger ihop nåt mera. Är gott att baka nu när kylan hittat hit (det faktumet gillar jag dock inte). Ska jaga snabeldraken genom huset med har jag tänkt. Köket ska städas sist av någon underlig anledning.



See ya!

Snorigt

Nu va de ett tag sedan jag bjöd in till inblickar i mitt liv.
Beror nog på att jag har jobbat och "slitit" och inte tyckt att jag har något att förtälja.
Helgen sprang iaf förbi med massa jobb.
Min kära pojks farfar gick och bröt lårbenshalsen i fredags. Vilket gav mig möjligheten att kika ner på akuten och se hur det gick för honom där nere. Gubben var vid gott mod. Han väntade på att bli röntgad när jag var där nere å titta in. Man trodde inte att han brutit något men efter en extra koll med en datatomografi fick läkaren "tji" för benet var av. Gubben hade tur och blev opererad redan på natten. Tydligen var det ett riktigt fint brott. Inga flisor eller andra konstigheter och det är ju riktigt gott att höra =)

Min pojks farmor har flyttat in här hemma. Igår åkte hon och jag samt underbara S till ÖB. Ojojoj vad tanten handlade =) Tror hon hade riktigt kul vilket var meningen med det hela.
Idag vill hon flytta hem igen. Farfar kommer hem på fredag och hon vill greja mat osv så det finns klart när gubben kommer hem.

Själv ska jag alldeles strax bege mig mot mitt jobb. Och vad det verkar kommer min älskling få fast jobb =) Jag är överlycklig för hans skull!!!

Bad Weather!

Nu vräker det bokstavligen ner utanför mitt fönster. Fasen va töligt det är med allt detta regn.
Visst igår och i onsdags så va det lite växel väder. Fint varvat med lite små skurar vilket är helt okej.
Men när det vräker ner är det bara deprimerande. Visst jag ska iväg och jobba så egentligen skiter jag i vad
det är för väder ute men det går lite lättare att jobba när solen tittar fram.

Idag kanske min älsk blir av med sin bil. Bilen som han har haft sedan vi träffades.
Känns lite vemodigt för mig också. Även om det är hans bil så känns de lite som "vår" bil.
I den bilen pussades vi för första gången. Det är i den bilen som han tittade mig djup i ögonen sent den 15 augusti 2008 och berättade att han tyckte om mig jätte mycket och frågade hur jag kände för honom.
Det var den dagen som vi blev vi. Vi bestämde oss för att ge oss ett försök.
Verkar som det var ett bra beslut. 2 år senare och vi håller fortfarande ihop och jag älskar verkligen min pöjk!

Dags att snygga te sig lite inför jobbet nu tror jag bestämt.

God morgon Måndag!

Har varit vaken en liten stund nu. Har inte tagit för mig ett skit än. Inte ens frukosten har slunkigt ner.
Har så jäkla ont i munnen. Blåsinvation igen. Tungan och en på varje läpp. Blir så trött... Inatt har jag vaknat vid flera tillfällen av att jag varit så torr i munnen att blåsorna liksom fastnat i tänderna. Ont ont ont..

Jaja slut gnällt om det. Jobbnatt väntar om flera timmar. Ska ta mig en stund på wiibrädan nu sen får de bli nå ätbart.

See you

11/9

Igår vad de 11 September. Minns fortfarande dagen när tvillingtornen föll till marken som igår. Kan säga att jag var rädd när jag satt där hemma i soffan hos mormor och morfar och tittade på CNN. När jag kom hem från skolan flög precis det andra planet in i det andra tornet. Mina tankar snurrade. Trodde att ett tredje världskrig skulle bryta ut.. Men det var då igår var en helt annan dag.

Hjälpte söta S att hämta lite reparationsmassa på Stuvbutiken. På vägen tillbaka hem fick S syn på "sin" hund tillsammans med hennes "låtsaspappa" vilket slutade med att S bara satt å skrek i bilen så jag fick vända om så hon fick hälsa på hunden. Efter ha stått å prata med "låtsaspappan" ett tag fick vi lov att följa med in till S´s mamma och min "svärmor" och säga hej. Var där en kort stund innan vi åkte vidare till huset så grabbarna fick sin reparationsmassa. Var kvar där en stund å fick mig en grillad burgare i magen innan jag åkte hem till min gos igen.

Hände inte så värst mkt igår kväll. Åt sen mys middag och sedan kollade jag på film på film på tvn långt in på natten. TIll ena filmen fick jag finsällskap i form av min gos =)

Idag är de söndag. Som vanligt på söndagar orkar inte ta för mig ett skit....
Ska väl spela lite Wii Fit Plus senare. Kul spel och igår körde jag lite muskelövningar så idag är vissa muskeler gott möra =)

Wii

Igår blev de måla av. Var ganska kul å fort gick det oxå. S körde en sväng å när hon tröttna körde jag tills jag tröttnade. Detta har resulterat i att min rygg mår mindre bra idag. "Filéerna" är ömma. Härliga träningsvärk eller nåt... Min ryggmuskelatur måste vara ap kass för så fort jag gör nåt lite som anstränger ryggen blir det en trevlig träningsvärk dagen efter.

I förrgår bestämde jag mig för att sluta vara så jävla snål mot mig själv. Detta ledde till att jag efter ca 6 månader suktande åkte till ett stort elektronikvaruhus innan jag hämtade S och köpte mig ett..... Wii Fit Plus!
Jag är nöjd som fasen. Finns två andra som är mindre nöjda nämligen S och min svärfar =) De hade nämligen tänkt köpa detta i födelsedagspresent till mig nästa månad. Känns lite dumt att ha köpt det själv men samtidigt är jag jäkligt nöjd =) Jag har ju inte ens tänkt på att jag fyller år snart än mindre på vad man ska önska sig. Wii Fit hade jag aldrig tänkt på då.

Jaja igår blev det ett lite joggingpass, lite yoga å lite step. Kul som bara den. Mindre kul när svärfar står å kolla på en och skrattar =P Hunnit köra några muskelstärkande program idag med men det är jobbigt med ryggen. Balansen blir inte så bra. Lär köra lite sen oxå. Tänkte bjuda in S och prova senare om hon vill.

Oförskämt tidigt

Känns helt fel att gå upp kl 7 när man är ledig och det inte finns ej jävla anledning till att gå upp.
Vaknade av älsklingens väckarklocka. Sen kunde jag inte somna om. Tror det beror på blåsorna som invaderat min mun. Är så jävla trött på denna skiten. Ont som fan gör det oxå.

Jaja snart ger de väl med sig och man orkar somna om när man vaknat och är torr i hela munnen så blåsorna liksom klistras mot tänderna. Det gör ont. Nej nu släpper vi blåsorna.

Idag ska jag hjälpa sötar S och måla. Så hoppas verkligen att spacklet har torkat så "fixaren" hunnit slipa det. Sen ska huset få tapeter oxå. Kul för S och M att huset tar form mer och mera =) Kul för mig med som varit med och sett det från början.

Undrar om man ska kosta på sig en kopp kaffe....

Tisdagen 7/9

Det var igår det. Orkade inte skriva nåt igår så jag gör det nu istället.
Jobbade ytterligare ett dagpass. Gött sliten blir man utav det. Igår hade vi en sjuksyrra emellan. Något som jag är oerhört tacksam över. Stackar E dock som fick slita som bara den med mina patienter. Hon sa dock lika glad att hon bara var glad att ha något att göra när de andra inte hade några uppgifter till henne.
Hon är hur söt och bra som helst E. Är glad att hon fick stanna kvar hos oss på Mava.

Efter jobbet åkte jag hem till söta M och tjötade och drack kaffe en stund. Vaniljkaffe bjöd hon på. Luktade hur gott som helst. MEN det var ingen höjadare att dricka det. M go som hon är satte på en ny kanna med "vanligt" kaffe. Avstod dock från detta. Min mage är inte riktigt van allt kaffedrickande. På jobbet dricker jag kopp på kopp men nu när jag varit hemma på semester har jag knappt druckigt något kaffe. Tror jag drack totalt 3 koppar under dessa två veckor. Tre koppar under ett jobbpass är knappt något alls. En dagtur dricker jag nog minst 4 koppar kaffe =P

I alla fall om man ska återgå till gårdagen så fick jag nästan ett "psykbryt" när jag kom hem. Ställde mig och diska det första jag gjorde. Sedan slappa en stund innan matlagningen drog igång. Efter det vet jag inte vad det blev med mig. Blev bara arg å grinig inombords. Kan ha varit en viss trötthet som kickade in. Men det är inte riktigt likt mig i vilket fall.
Slockande ganska omgående bara jag lagt huvudet på kudden igår kväll =P

Ny dag nya möjligheter. Kvällspasset väntar sedan är jag ledig tills kl 21 på måndag =)

Hur bra som helst!

Vaknade imorse när klockan ringde utan minsta jobbångest. Så jäkla skönt. Skönt att komma tillbaka till kollegor och mötas av stora leenden =) Så himla roligt att komma tillbaka till det. Älskar verkligen mina kollegor de är så söta å goa allesammans.

Dagen har flytit på relativt bra. Lite väl mkt väntan men men det är väl som det är med det.

Imorgon väntar ett nytt arbetspass, får se vad det bjuder på. Hoppas på ett lika bra som denna dag.

Jobbångest

Fy fan. Rent tekniskt va sista semesterdagen i fredags men det är idag som det verkligen känns.
Imorgon ska man kliva ur sängen redan 0540 för att göra sig i ordning och åka och jobba. Usch och fy!
Behöver jag säga att dygnet har blivit ganska så ovänt under dessa två semester veckor.
Ännu värre är att man inte känner sig ordentligt utvilad. Två veckor är lite för lite för att varva ner ordentligt.
Men men det är väl bara att bita i de sura äpplet och inse att jobbet väntar.

Nu börjar jag hålla tummarna för min pojk igen med och hoppas verkligen verkligen att han får vara kvar på sitt jobb.
Vore så jäkla gött.

Nu ska jag slappa mig igenom denna dagen tror jag.

Wrooooooooooom

Jobbigt att det redan är torsdag. Måndag då är det dags att kliva upp kl 0540 för att göra sig i ordninga och åka till jobbet. Känns grymt tungt just nu. Min kropp mår inget bra. Ryggen värker så gott som dagligen och då är de jobbigt att tänka på att snart ska man ta med den till jobbet oxå. På ett sätt är jag rastlös och längtar efter och jobba. Men jag ser det som något negativt. Man har inte varvat ner ordentligt under semestern helt enkelt.

I tisdags morse ringde kl 0500. Det var tungt. Men upp kom jag vilket var tur. Gissar att min goa svägerska skulle blitt jäkligt besviken annars med tanke på att vi skulle bege oss till Ullared och GeKås.
Jag sov jäkligt dåligt natten innan. Mycket oro i kroppen och konstiga drömmar. Inte så kul att drömma att pojken sin är otrogen. Skumt vare i alla fall.
Åter till GeKås resan. Gud va drygt de va me alla vägarbeten på vägen ner. Dock gick det ganska fort. Efter 4 timmar från avfärd stod vi på GeKås parkering och käkade frukost. Vid 11-tiden äntrade vi det gigantiska varuhuset. Tyvärr blev vi väldigt besvikna. Hade hoppas på att hitta en hel del kläder men tyvärr va utbudet dåligt för våran smak. Vi kom inte hem fattiga som var tanken kan man säga. Jag spenderade 663 kr! När jag var där första gången på egen hade spenderade jag närmare två tusen kronor. Efter två timmar hade vi tröttnat och lämnat de gigantiska varuhuset.
Kollade i alla affärer runt om kring men hittade inte ett jota där heller. Men men vi fick oss en dagstripp som spenderades mer i bil än affärer.

Igår var de en relativt lugn dag. Jag hämtade ut mina nya glajjor och min älsk blev som vanligt missnöjd då glasen inte fungerade denna gången heller. 12/12-08 enetrade han för första gången en optiker och försökte få ett par glasögon. Än så länge har ingen lyckats göra ett par glasögon som passar. Tycker jäkligt synd om honom.
Efter glajj hämtning lämnade vi av lite saker från Ullared som min syster och mamma skulle ha. Efter detta hjälpte vi min goa svägerska att skriva ett CV så hon kunde söka lite jobb.
En tur förbi svägerskan jobb blev det och efter det en tur till miniracingbanan. Kan säga att där hade ingen en bra dag. Var 3 st som körde sönder sina bilar....

Precis som alla andra kvällar spenderades gårdagenskväll framför tvn och datorn.

Nu får vi se va denna dag bjuder på.

RSS 2.0