Fundersamt minst sagt!

I förmiddags smackade vi in ett bud på lägenheten. Dock accepterades det inte utav säljaren. Vårt bud var 125k med tanke på att det behövs mycket renovering, framför allt av den anledningen att lägenheten är inrökt. Med tanke på älsklingens allergi är ju det ingen höjdare.

Säljaren vill i alla fall ha runt 150k för lägenheten. Frågan är ju om vi är villiga att betala detta. Hade lägenheten varit i fint skick och inte inrökt hade vi nog inte tvekat men nu är ju lägenheten som den är.
Vi ska fundera över helgen så hjärnorna kokar.

Svärfar säger en vettig sak med. Hur lätt är den att bli av med när vi vill det med tanke på att den legat ute över två månader och vi är de enda intresserade.

Ja, det är mycket med det jordiska.....

Imorgon ska vi kontakta en tjej om en hyreslägenhet vi fått erbjudande om att kolla på (också i Kil).

Kommentarer
Postat av: K

Var iskalla och acceptera inte säljarens utgångspris...har den legat ute såpass länge borde han/hon vara angelägen om att bli av med den. Kil låter också bra, wiiiii!!!!!!!! Nära MIG! :D

2011-01-15 @ 10:56:45
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Maria

Bjud inte mer!

Ha is i magen. Röklukten går att få bort - finns en färg att måla över tapeterna som stoppar. Sen kan man måla/tapetsera det man vill över sen.

Men håller med fadern, finns det bara en intresserad kanske det blir att ta det budet, även om säjaren blir missnöjd men vem bryr sig om det?!

2011-01-15 @ 12:01:16
URL: http://fyratjejerifamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0